Når hagesesongen nå begynner å gå mot slutten, kan det passe å ta en illustrert oppsummering av årets prosjekter i hagen.

Første bilde er et oversiktsbilde over hagen på østsiden våren 2008

Det første bildet viser bedet mot øst, utenfor kjøkkeninngangen. Bedet ble riktignok opparbeidet i fjor, men kantingen er et 2009-prosjekt, og i tillegg har vi beplantet en del.

I høyre bildekant over skimter vi et nytt bed, dette bedet omkranser ca 1/2 av den runde gressmatten, som skal være gress også i fortsetningen. Bildet under viser denne 9. juni, og midt på har også det som skulle bli Flittiglisetønna kommet på plass. Bildet er tatt mot drivhuset og viser også plattingen vi anla i fjor, med paviljongen som har kommet på plass i år.

Dette bildet viser paviljongen 9.juni. Vi har da lagt kantstein rundt bedet og fått på plass planter.

Buen ved trappa fotografert samme dag, her skimter vi to Actinida på hver sin side, senere har vi også plantet to klatreroser ved buen.

Jeg kan ikke dy meg, men må ta med også noen detaljer fra blomstringen rundt paviljongen. Disse bildene er tatt 5. august og viser noen, etter min mening, vakre Ipomoeablomster

Flittiglisetønna var et av årets eksperimentelle prosjekter. Dette bildet er tatt 29. juli og viser at resultatet ble bortimot hva jeg ønsket

Årets største prosjekt var å anlegge vei fra drivhuset til kjøkkeninngangen. Dette bildet ble tatt 29. juli og viser anlegget etter at vi har gravd ut og lagt duk.

Tre dager senere, 1. august, hadde jeg fylt opp med steinmel og lagt belegningsstein, det begynner å ligne en vei.

5. august har vi også fått utplassert kantstein, riktignok ikke helt snorrett, men bildet antyder hvordan det skal bli. Poenget med kantsteinen er å få hevet bedet langs husveggen litt, det har stedvis vært litt liten dybde ned til steinfyllingen.

Dette viser hovedtrekkene i det vi har gjort i haven i sommer, jeg skal prøve å få tatt flere bilder av blomstringen og legge ut senere.