Så har det begynt å gå mot lysere tider igjen og jeg har begynt å tenke på hagen i 2012smiley

Så langt har jeg mottatt fire forsendelser fra Impecta, en blanding av staudefrø, sommerblomster og litt grønnsaker. Lørdag klarte jeg også å få tak i et par sekker med såjord, så nå er alt klart til å sette i gang. Foreløpig er det staudefrøene som skal såes, jeg sår dem i nette minidrivhus, innkjøpt i diverse dagligvareforretninger (med druer i). Disse setter jeg ute ved drivhusveggen og håper det bestesmiley

Om en-to uker begynner jeg med de første sommerblomstene. Erfaringen fra i fjor tilsier at noen sorter kan ha bra av så tidlig såing, slik at de rekker å bli litt kraftige før de skal plantes ut. Hovedmengden (i antall sorter) blir nok sådd etter årsoppgjøret på jobben, det vil si fra slutten av februar, mens de mes potente sortene såes ved påsketider (f. eks. ipomoea).

Men vi er da i hvert fall i gang igjen smiley